Experiența noastră cu Craft&Light a fost productivă și a satisfacut nevoia noastră de imagine, în termenii  comunicați si mai presus, la calitatea solicitată.
COSTIN ALIN ENE

DIRECTOR GENERAL, EKA-TRUST

Bună comunicare, termene respectate și rezultatul final a fost exact cum ni l-am imaginat.
SANIDAS MINAS

CO-CEO, CADOR

În mansarda unei frumoase case belle epoque se află studioul foto Craft&Light. Odată ajunși în studio te întâmpină o atmosferă familiară, relaxantă unde personalul studioului reușește să creeze acel ceva care să te binedispună. Urmează ședința foto, alături de un fotograf plin de creativitate, umor, care cu talent și un pic de magie, intuiție, reușește să surprindă consisțenta unui cadru, să o transpună într-o fotografie cu sens și mesaj. Experiența alături de echipa Craft&Light a fost una reușită și cu siguranță se va repeta!
ȘERBAN CODREȘI RAMONA

MEDIC PEDIATRU

Interacțiune plăcută cu echipa acestui studio foto, care a răspuns la nevoia noastră, oferindu-ne material foto compatibil cu site-ul, viziunea și imaginea noastră

TITUS BENCLINOV

MANAGING PARTNER, BENCLINOV & ASSOCIATES

Craft&Light, ne-a identificat în piață, ne-a înțeles produsul și a creat un clip video demn de activitatea noastră.

CRISTI STANCU

CO-OWNER & CEO, MRS

Imaginea în domeniul creativității este o necesitate, iar Craft&Light mi-au depășit așteptările atât în planul producției dar mai ales pe plan ideatic.
Echipa, studioul dar mai ales vibe-ul pozitiv au transformat experiența intr-un – benchmark – greu de egalat în sectorul identității vizuale.

Liviu Flecescu

Mr Branding